Verdens AIDS-dag i dag under temaet "La lokalsamfunn lede"

HIV er fortsatt et stort globalt folkehelseproblem, etter å ha krevd 40,4 millioner liv så langt med pågående overføring i alle land;med noen land som rapporterer økende trender i nye infeksjoner når de tidligere var på nedgang.
Anslagsvis 39,0 millioner mennesker som levde med hiv ved utgangen av 2022, og 630 000 mennesker døde av hiv-relaterte årsaker og 1,3 millioner mennesker fikk hiv i 2020,

Det finnes ingen kur for HIV-infeksjon.Men med tilgang til effektiv HIV-forebygging, diagnose, behandling og omsorg, inkludert for opportunistiske infeksjoner, har HIV-infeksjon blitt en håndterbar kronisk helsetilstand, som gjør det mulig for mennesker som lever med HIV å leve lange og sunne liv.
For å nå målet om å «slutte HIV-epidemien innen 2030», må vi være oppmerksomme på tidlig oppdagelse av HIV-infeksjon og fortsette å øke publisiteten av vitenskapelig kunnskap om forebygging og behandling av aids.
Omfattende HIV-deteksjonssett (molekylære og RDT) fra Macro & Micro-Test bidrar til effektiv HIV-forebygging, diagnose, behandling og pleie.
Med streng implementering av ISO9001, ISO13485 og MDSAP kvalitetsstyringsstandarder, leverer vi produkter av høy kvalitet med utmerkede ytelser som er tilfredsstillende for våre utmerkede kunder.


Innleggstid: Des-01-2023